Damefrisør til dameklip, farvning og opsætning

Har du brug for dameklip hos en god damefrisør? Hos CASA HAIR i Lyngby tilbyder vi alle former for dameklip samt farvning og opsætning af hår. Vi er byens lokale damefrisør og herrefrisør, men vi har også mange kunder fra Bagsværd, Gentofte og andre nærliggende byer.

Smilende, motiveret og professionel damefrisør

Vi ser det som vores vigtigste opgave at give dig en god oplevelse af velvære og luksus. Samtidig skal du have professionelle råd og inspiration af din damefrisør. Du bliver modtaget af smilende og motiverede frisører, der er klar til at ordne dit hår med høj faglig kvalitet samt med lækre produkter og massagestole ved vasken.

Din damefrisør kan tilbyde klip og produkter såsom:

  • Håropsætning
  • Permanent
  • Farve, striber og reflekser

Vi har fingeren på pulsen, og derfor kan vi præsentere tidens hotteste dameklip og håropsætning.


​Vi har fokus på dig og den tid, som du køber. Derfor er der altid ro i vores salon. Og vi starter med en god og grundig samtale om håret. Desuden bruger vi kun de bedste allergi- og miljøvenlige produkter.

Bestil tid til farvning, styling eller dameklip

Vil du bestille tid hos din frisør? Du kan altid kigge ind forbi på Buddingevej 69A i Lyngby. Vi har parkeringspladser ved salonen, hvis du kommer i bil fra f.eks. Bagsværd eller Gentofte. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om produkter eller priser.

Du kan ringe til os på telefon: 53 53 40 40 eller du kan skrive til os på e-mail: info@casahair.dk for at høre nærmere. Desuden kan du bestille tid online.

Tjek

"Fantastisk frisør i fantastiske omgivelser"

✰✰✰✰✰

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 19 anmeldelser på Facebook

Åbningstider:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Lukket

​09:00 - 18:00

09:00 - 15:00

10:00 - 19:00

09:00 - 16:00

Lukket

CASA HAIR v/ Malene Hjartved

Buddingevej 69

​2800 Kgs. Lyngby

​Telefon: 53 53 40 40

​Mail: info@casahair.dk

​CVR: 25144600​​​