Herrefrisør tilbyder professionelt herreklip

Leder du efter en professionel herrefrisør til herreklip? Hos CASA HAIR i Lyngby tilbyder vi herreklip med kam og saks. Vi farver også hår og klipper skæg. Vi er den lokale herrefrisør og damefrisør, men vi har også kunder fra Gentofte, Bagsværd og mange andre byer.

Moderne herrefrisør med fingeren på pulsen

Vi er en moderne herrefrisør med fingeren på pulsen. Dermed kan vi præsentere tidens hotteste herreklip. Vi bruger primært kam og saks i hele håret, da vi helst undgår maskinklip. Vi tilbyder klip og farvning såsom striber, toning og ren farve. Desuden ordner vi alle former for skæg.

Vi har altid fokus på kunden. Vi har med andre ord fokus på den tid, som du køber af din herrefrisør. Derfor er der ro i vores salon.

Vi bruger naturligvis de bedste allergi- og miljøvenlige produkter. Vi starter altid med en god og grundig samtale om håret. Her vil vi også komme med råd og vejledning om, hvad der passer bedst til dig.

Kontakt os i dag for at bestille tid til herreklip

Skal vi være din frisør? Du er velkommen på Buddingevej 69A i Lyngby. Der er parkeringspladser ved salonen, hvis du f.eks. er i bil fra Gentofte eller Bagsværd. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information om vores priser og produkter.

Du kan ringe på telefon: 53 53 40 40 eller du kan skrive til e-mail: info@casahair.dk, hvis du har spørgsmål. Du kan også bestille tid online

Tjek

"Fantastisk frisør i fantastiske omgivelser"

✰✰✰✰✰

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 19 anmeldelser på Facebook

Åbningstider:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Lukket

​09:00 - 18:00

09:00 - 15:00

10:00 - 19:00

09:00 - 16:00

Lukket

CASA HAIR v/ Malene Hjartved

Buddingevej 69

​2800 Kgs. Lyngby

​Telefon: 53 53 40 40

​Mail: info@casahair.dk

​CVR: 25144600​​​