Farvning af vipper samt tilretning og farvning af bryn

Leder du efter en frisør, som tilbyder farvning af vipper og farvning af bryn? Hos CASA HAIR udfører vi alle former for tilretning og farvning af bryn samt farvning af vipper med videre. Vi holder til i Lyngby, men vi har også kunder fra mange andre byer såsom Bagsværd og Gentofte med flere.

Farvning af bryn i alle farver og nuancer

Vi tilbyder forskellige former for farvning af bryn. Det kan også være reflekser, lyse striber, toning og permanent. Farvning af øjenbryn kan være i alle farver og nuancer. Og farvning bryn kan kombineres med farvning vipper. Det kan naturligvis også ske i forbindelse med farvning af hår.

Vi tilretter endvidere bryn med pincet eller voks. Voks fjerner også de små dun, som pincetten ikke fanger. Farvning af bryn kombineres ofte med tilretning.

Miljøvenlige produkter til farvning af vipper

Der er mange muligheder for farvning af vipper. Desuden tilbyder vi eyelash extensions og andre former for extensions. Vi benytter kun de bedste allergi- og miljøvenlige produkter til farvning af øjenvipper. Derfor har farvning af vipper en god holdbarhed.

Vil du høre mere om tilretning og farvning af bryn samt farvning af vipper? Kontakt os, eller kig forbi Buddingevej 69A i Lyngby for at få mere at vide eller for at få et tilbud. Vi har parkeringspladser lige ved salonen, hvis du kommer i bil fra f.eks. Bagsværd eller Gentofte.

Du kan også ringe til os på telefon: 53 53 40 40 eller du kan skrive til e-mail: info@casahair.dk. Desuden kan du bestille tid online.

Tjek

"Fantastisk frisør i fantastiske omgivelser"

✰✰✰✰✰

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 19 anmeldelser på Facebook

Åbningstider:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Lukket

​09:00 - 18:00

09:00 - 15:00

10:00 - 19:00

09:00 - 16:00

Lukket

CASA HAIR v/ Malene Hjartved

Buddingevej 69

​2800 Kgs. Lyngby

​Telefon: 53 53 40 40

​Mail: info@casahair.dk

​CVR: 25144600​​​